BeilingDet har været en rigtig god weekend!
Mine naboer flyttede jo, som jeg vist også har sagt, i lejlighed. Denne weekend holdte de så fest både fredag og lørdag. Jeg havde egentlig ikke den store lyst til at tage med, men endte med at gøre det alligevel, hvilket jeg er rigtig glad for nu. Jeg fik snakket en del mere med pigerne, også dem som jeg ikke kendte så godt i forvejen, så det var rigtig dejligt. Ellers skete der egentlig ikke så meget til de fester, i hvert fald ikke der er værd at nævne.
I dag var jeg for første gang på “sightseeing” i Shenyang. I morges skrev jeg til Jihee fra min klasse om hun ikke havde lyst til at tage med, og det havde hun. Så kl 11 gik vi mod parken, som ikke ligger så langt væk fra campus. Beiling park, hedder den og indeholder også et gravsted, hvor grundlæggeren af qingdynastiet er begravet. Det er jo søndag, så der var også masser af kinesere på udflugt.
Det var en rigtig fin park, men Zhaoling – som qing tomb’en hedder, var ikke storslået. Jeg var dog fascineret af det hele, fordi jeg var i så godt Beilinghumør. Vejret var super skønt, og Jihee sagde at jeg var lidt ligesom et barn &x1F60A Da hun er fra Korea og ikke taler engelsk foregik det hele på kinesisk, eller hvad vi nu kunne få sagt, og resten var så håndbevægelser og hendes elektroniske ordbog.
Der er egentlig ikke så meget at fortælle udover det. Har lagt et par billeder ud; tomb, park og forår &#x1F60A
Håber i har det godt derhjemme

Kærlig hilsen trine

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.