This content requires Flash
To view this content, JavaScript must be enabled, and you need the latest version of the Adobe Flash Player.
Download the free Flash Player now!  Video Playlist:

1: KLaar voor de start maar de race gaat niet door deze zondagmiddag 0 secs
2: Klaar voor de start, maar 0 secs
pech ... we  mogen niet racenZondagochtend: deze ochtend staat in het teken van de race. Om 14.00 uur wacht ons de eerste wedstrijd.
Nicoline en Eric gaan op stap voor cadeaupapier, want de cadeautjes voor de boboos, zoals de burgemeester van Kaohsiung, moeten nog worden ingepakt. Door de stromende regen komen ze uiteindelijk na veel gezoek en gevraag bij een winkel die papier verkoopt. Kletsnat komen ze terug. Gelukkig hebben we allemaal van die supersnel drogende kleding aan. Katoen blijft klam aanvoelen.
Anderen willen het zwembad bezoeken, maar dat is deze ochtend vanwege het slechte weer en eventuele onweersdreiging gesloten. Voor de lunch werken we spaghetti naar binnen, zodat we er straks stevig tegen aan kunnen. Om 13.00 uur staan we beneden in de lobby klaar, als Nicoline ons vertelt, dat de startrace is afgeblazen vanwege het slechte weer. Teleurstelling alom. Om 17.15 uur verzamelen we opnieuw. De vraag is of de races van zondagavond wel of niet zullen doorgaan. Keep in touch!
Op de video hebben we net gehoord dat de race van zondagmiddag niet doorgaat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.